QUIPU4 New Use Cases
September 10, 2019
Interview launch QUIPU4 [in Dutch]
October 8, 2019

Wij geloven dat mensen graag hun talenten maximaal benutten. Dat ze graag werken in een omgeving waarin ze samen met anderen waarde creëren. En graag werken met mensen die complementaire vaardigheden en kennis hebben, waar je energie van krijgt.

We denken dat met name hoger opgeleide mensen hun energie het liefst steken in het vinden en realiseren van creatieve oplossingen in een effectief team. Zij willen hun tijd niet verspillen aan saaie, repetitieve taken die toch ál hun aandacht vragen om fouten te vermijden.

Eén zo’n typische repetitieve taak is het manueel coderen (of ‘aan elkaar klikken’) van code die een specifiek patroon volgt.

QOSQO ontwikkelt software die code genereert op basis van templates. Onze software zorgt voor een significante versnelling van de ontwikkeling van dataoplossingen (zoals data warehouses) bij onze klanten, terwijl gelijktijdig de kwaliteit omhooggaat en de betrokken medewerkers zich kunnen richten op de interessantere uitzonderingen op de patronen.

Wij realiseren onze visie in onze software, maar ook in ons eigen bedrijf door een werkomgeving aan te bieden die streeft naar maximale inzet en ontwikkeling van de collega’s in ons compacte team.

QOSQO zoekt nu versterking van het team. Met de recente introductie van QUIPU4 software groeit ons klantenbestand met toonaangevende organisaties die vertrouwen op QUIPU om hun BI-architectuur op te bouwen en verder uit te bouwen.

Om verdere groei mogelijk te maken zoeken we een enthousiaste

 

Frontend (javascript) ontwikkelaar

 

om onze nieuwe frontend verder te ontwerpen en ontwikkelen.

De kern functionaliteit van QUIPU is geïmplementeerd in een server component, ontwikkeld m.b.v. de Groovy programmeertaal. Deze backend wordt gecomplementeerd door een frontend ontwikkeld in JavaScript in het Vue framework met gebruik van de Webix en GoJS libraries.

Jij zult verantwoordelijk zijn om deze frontend uit te breiden als er nieuwe backend functionaliteit ter beschikking komt, maar ook om continue de gebruikerservaring te verbeteren door met onze klanten te praten en te onderzoeken hoe zij de applicatie gebruiken.

Als een ervaren webapplicatie ontwikkelaar heb je al eerder succesvol visueel aantrekkelijke user interfaces ontworpen en geïmplementeerd, in nauw overleg met eindgebruikers. Je bent in staat om workshops te leiden om terugkoppeling te krijgen van gebruikers en UX scenario’s uit te werken. Je bent vertrouwd met de principes van applicatieontwikkeling en het werken in agile teams. En je kunt goed overweg met moderne technologie (Javascript, REST, HTML5, SCSS), idealiter met kennis van het Vue framework, Webix en GoJS.

Helemaal interessant wordt het als je deze vaardigheden hebt opgedaan met het ontwikkelen van software gericht op hoogopgeleide professionals, zodat je vertrouwd bent met hun werkpatronen.

Als je daarvoor open staat zijn er ruime mogelijkheden om betrokken te raken bij allerlei andere aspecten van ons bedrijf. Denk aan ontwikkeling van de backend, trainen van eindgebruikers, pre- en post-sales ondersteuning van klanten.

Primaire vaardigheden (essentieel)

  • Ontwerpen van een applicatie workflow
  • Ontwerpen van een effectieve en aantrekkelijke user interface
  • Implementeren van het ontwerp in een web frontend die via een REST API communiceert met de backend
  • Testen en documenteren van de applicatie
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van gebruikershandleidingen en training materialen

Secondaire vaardigheden (niet essentieel)

  • Testdriven ontwikkeling
  • Kennis van business intelligence, datawarehousing
  • Grafisch ontwerp van schermelementen

We bieden deze positie in een klein, zeer ervaren team van hoogopgeleide collega’s.

Je krijgt een marktconform salaris, een ruime en volledige km-vergoeding voor het woon-werkverkeer en een winstuitkering. Verder krijg je 30 vakantiedagen en ca 8 opleidingsdagen per jaar. En we zijn flexibel als het gaat om werktijden. We werken vanuit Oirschot, nabij Eindhoven.

We starten met een jaarcontract, maar wanneer we beiden na een half jaar ervaren dat er een goede klik is zetten we graag het initiële jaarcontract om in een contract voor onbepaalde tijd.

Als je geïnteresseerd bent, neem dan direct contact met ons op:

Jeroen.klep@qosqo.nl of

+31 6 2953 2342

Meer informatie over ons product en bedrijf kan je hier vinden:  www.quipu.nl

Login / Register